google

Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

Στη φυλακή για τα σεξ βίντεο που έβγαλε στο ίντερνετ

Στη φυλακή οδήγησε η αστυνομία μια γυναίκα από τη Σαγκάη που βιντεοσκοπούσε τις ερωτικές της πράξεις και τις δημοσιοποιούσε στο διαδίκτυο δημιουργώντας έναν μύθο γύρω από το όνομά της σε όλη την Κίνα. Στην Κίνα η πορνογραφία είναι απαγορευμένη αν και είναι ευρέως διαδεδομένη μέσω ίντερνετ. Της φυλακής τα σίδερα είναι για τις θερμόαιμες... Σύμφωνα με την αστυνομία, το βίντεο της Huang, «Εast Building Kappa Girl» εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο διαδίκτυο τον Οκτώβριο και γνώρισε αμέσως μεγάλη αποδοχή μεταξύ των .......

Κινέζων χρηστών.Το όνομα του βίντεο σχετίζεται με το αθλητικό τμήμα ενός πολυκαταστήματος όπου δούλευε η κοπέλα. Χιλιάδες άντρες επισκέπτονταν καθημερινά το πολυκατάστημα για να δουν την κοπέλα από κοντά και να τραβήξουν μερικές φωτογραφίες την ώρα που δούλευε ωστόσο το κατάστημα την απέλυσε.
Η μηχανή αναζήτησης της Κίνας, Baidu, αναφέρει ότι πραγματοποιούνται καθημερινά εκατομμύρια αναζητήσεις γύρω από την κοπέλα και το όνομα του καταστήματος όπου εργαζόταν.
Η Huang είχε σκοπό να βγάλει χρήματα από τα βίντεο δίνοντας συνεντεύξεις και διαφημίζοντας προϊόντα στο blog της, ζητούσε 4.500 δολάρια για να παραχωρήσει συνέντευξη σε κάποιο μέσο ενημέρωσης.
Τελικά οι αρχές την συνέλαβαν και την οδήγησαν στις φυλακές με την κατηγορία της διακίνησης πορνογραφικού υλικού. Η Huang δημιούργησε ένα μύθο και τώρα βρίσκεται στη φυλακή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: