google

Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

Βίντεο σκληρού πορνό με sexy στρατιωτίνα

Σοκ ακόμη και στα υψηλόβαθμα στελέχη του Ελληνικού Στρατού έχει προκαλέσει ένα βίντεο σκληρού πορνό τραβηγμένο από κινητό τηλέφωνο, στο οποίο πρωταγωνιστεί μια όμορφη 24χρονη επαγγελματίας οπλίτης, με ερωτικό παρτενέρ αλλά και εικονολήπτη έναν πρώην σύντροφό της. Μέσα στο διάρκειας οκτώ λεπτών μαγνητοσκοπημένο ντοκουμέντο που εκτυλίσσεται πάνω στα λευκά σεντόνια μιας «σκοτεινής» κρεβατοκάμαρας, η 24χρονη στρατιωτίνα αποτινάσσει από πάνω της το «σκληρό» και «πειθαρχημένο» προσωπείο της δουλειάς και μετατρέπεται σε πρωταγωνίστρια αυστηρώς ακατάλληλης ταινίας. Χωρίς κανένα δισταγμό, αντιθέτως απολαμβάνοντας(όπως διαφαίνεται και από την εικόνα) το γεγονός ότι ο ερωτικός της σύντροφος καταγράφει τις πολύ ......

προσωπικές τους στιγμές, η νεαρή κοπέλα (η οποία αυτή την περίοδο υπηρετεί σε στρατόπεδο νησιού της παραμεθορίου), παρουσιάζει όλα τα προσόντα της στο κρεβάτι.Οι πρώτες σκηνές του ντοκουμέντου τη βρίσκουν με ορθάνοιχτα τα πόδια, έχοντας την πλάτη της γυρισμένη στον φίλο της-καμεραμάν, να χαϊδεύεται βγάζοντας κραυγές ευχαρίστησης. Η συνέχεια είναι ακόμη πιο σοκαριστική, όχι τόσο σε ό,τι αφορά τα «παιχνιδάκια» που μπορεί κάποιος να κάνει με μια πολύ sexy γυναίκα μέσα στον προσωπικό της χώρο, αλλά στο ότι και η ίδια γνωρίζει ότι βιντεοσκοπείται, άρα και τον κίνδυνο κάποια στιγμή να εκτεθεί ανεπανόρθωτα.
Στη συνέχεια, η 24χρονη επαγγελματίας οπλίτης, η οποία μάλιστα έχει βλέψεις να κάνει καριέρα στο στρατό, ακολουθώντας το κάλεσμα του συντρόφου της αρχίζει να επιδίδεται, πραγματικά εκστασιασμένη, σε διάφορες ασκήσεις ηδονής κοιτώντας κατάματα -ορισμένες φορές- την κάμερα του κινητού. Η «κορύφωση» έρχεται λίγα λεπτά αργότερα.
Η ωραία και τολμηρή στρατιωτίνα συνευρίσκεται με τον εραστή της και «αφήνει» το κινητό να καταγράφει στιγμές πρωτόγνωρης ευχαρίστησης. Ολοκληρώνει, δε, αυτοϊκανοποιούμενη και αφήνοντας τον φίλο της να κάνει κοντινά πλάνα και ζουμ στα πιο απόκρυφα και καλοσχηματισμένα σημεία του σώματός της.Αυτό που δεν θα μπορούσε με τίποτα να φανταστεί η 24χρονη στρατιωτικός, τη στιγμή που επέτρεπε, το περασμένο καλοκαίρι, στον φίλο της να καταγράψει τις ερωτικές τους περιπτύξεις, ήταν η δύσκολη θέση στην οποία θα ερχόταν μερικούς μήνες αργότερα. Εδώ και δέκα περίπου μέρες οπότε και το βίντεο διέρρευσε (και άρχισε να μεταφέρεται με την... ταχύτητα του φωτός από κινητό σε κινητό, όχι μόνο μέσα στο στρατόπεδο, αλλά και σε ολόκληρο το νησί,) η στρατιωτικός δεν ξέρει πού να κρυφτεί.
Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι έχει γίνει το κεντρικό θέμα συζήτησης για τους (άλλο που δεν ήθελαν...) φαντάρους, οι οποίοι μπροστά της μπορεί να εκτελούν πρόθυμα τις διαταγές της, αλλά από πίσω της δεν χάνουν την ευκαιρία να κρυφογελάνε. Τα πράγματα όμως είναι πιο σοβαρά σε ό,τι έχει να κάνει με τις αντιδράσεις των ανωτέρων της, οι οποίοι έχουν... απολαύσει και αυτοί το «καυτό» υλικό. Πραγματικά θυμωμένος ο διοικητής του στρατοπέδου δεν μπορούσε να χωνέψει με τίποτα το γεγονός. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει εκδηλώσει την οργή του και στην... πρωταγωνίστρια.Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι η συγκεκριμένη στρατιωτίνα πριν από λίγα χρόνια είχε αναγκαστεί να εγκαταλείψει το νησί στο οποίο γεννήθηκε και να εγκατασταθεί σε άλλη μεγάλη πόλη, επειδή συμμαθητές της την «ενοχλούσαν» αφισοκολλώντας το τηλέφωνό της γράφοντας (συκοφαντικά, βέβαια) ότι προσφέρει ερωτικές απολαύσεις!
Για τον ίδιο λόγο, όπως όλα δείχνουν, θα οδηγηθεί στο να μεταναστεύσει πάλι από τον τόπο της, μετά τη διαπόμπευση που έχει υποστεί από την επιλογή -κατά πάσα πιθανότητα- του συντρόφου της (που σίγουρα θα βρεθεί αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη) να διαρρεύσει το «καυτό» υλικό για λόγους ερωτικής εκδίκησης.
Πηγη : espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: