google

Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ ΠΕΟΥΣ

Μεγέθυνση Τελικά... μακραίνει: Και πώς; 1] Σίγουρα θα έχεις λάβει κι εσύ κάποια στιγμή ένα από εκείνα τα junk e-mails του τύπου «Νιώθεις την αυτοπεποίθησή σου "μικρή" εκεί κάτω; Εμείς μπορούμε να σε βοηθήσουμε» ή το μάτι σου θα έχει πέσει πάνω σε κάποιο από εκείνα τα φυλλάδια που διαφημίζουν από χάπια μέχρι αντλίες, που θα σε βοηθήσουν να γίνεις περισσότερο άντρας. Θεραπείες και μέθοδοι κυκλοφορούν πολλές. Να γνωρίζεις όμως ότι δεν υπάρχει επιστημονική τεκμηρίωση για χάπια, αντλίες ή ασκήσεις που μεγαλώνουν το πέος. Και ο Ελληνικός Οργανισμός Φαρμάκων δεν έχει δώσει ακόμη καμία ....

έγκριση για όλα αυτά τα σκευάσματα. Ετσι, ο κλήρος πέφτει στην πλαστική χειρουργική για να βγάλει το φίδι από την τρύπα.
Οι γνώμες όμως διίστανται και τα αποτελέσματά της είναι αμφίβολα. Κάποιοι άνδρες που τη δοκίμασαν έμειναν ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα, ενώ κάποιοι άλλοι έκαναν μήνυση στο γιατρό τους. Αν σκέφτεσαι τη λύση της πλαστικής χειρουργικής ή είσαι απλώς περίεργος για όλη αυτή την ιστορία, μάθε τα ρίσκα που θα χρειαστεί να πάρεις αν προχωρήσεις σε αυτή τη διαδικασία και προσπάθησε να ανακαλύψεις το πραγματικό κίνητρό σου. Οι κίνδυνοι: από σημάδια μέχρι ανικανότητα Υπάρχουν αρκετοί χειρουργοί σήμερα που προσπαθούν να αναπτύξουν μεθόδους μεγέθυνσης του πέους. Ομως, η Αμερικανική Ενωση Ουρολογίας και η Αμερικανική Ενωση Αισθητικής και Πλαστικής Χειρουργικής καταδικάζουν τις μεθόδους αυτές. Η διαδικασία που ακολουθείται συνήθως είναι η εξής: οι χειρουργοί κόβουν ένα κομμάτι του συνδέσμου, που υπάρχει για να συγκρατεί το πέος με το εφηβαίο οστούν, παίρνοντας δέρμα από την περιοχή της κοιλιάς και το προσαρμόζουν στον κορμό του πέους. Ο σύνδεσμος που προαναφέραμε είναι αυτός που δίνει σε ένα ερεθισμένο πέος σταθερότητα και κάθετη κλίση. Οταν αυτός ο σύνδεσμος κοπεί, ένα πέος σε στύση μπορεί να φαίνεται πιο μεγάλο (αφού μεγαλύτερο μέρος του τώρα «εξέχει» από το σώμα), χάνει όμως τη σταθερότητά του και είναι πολύ πιθανό να αρχίσει να παίρνει «περίεργες» θέσεις και να το βλέπεις ξαφνικά σε απίστευτες γωνίες κλίσης.
Για να αυξήσουν το πάχος του πέους, οι χειρουργοί χορηγούν συνήθως με ένεση λίπος, που έχουν πάρει από άλλο σημείο του σώματος, στον κορμό του πέους. Ούτε το κόψιμο του συνδέσμου ούτε η ένεση με λίπος θεωρούνται αποτελεσματικές και ασφαλείς λύσεις. Σύμφωνα μάλιστα με την Αμερικανική Ενωση Ουρολογίας, η ένεση συνήθως δεν έχει μόνιμα αποτελέσματα, γιατί το λίπος που μεταφέρεται από ένα σημείο του σώματος σε ένα άλλο απορροφάται τις περισσότερες φορές μέσα σε λίγους μήνες. Ετσι, καταλήγουμε συνήθως σε πέη με ανομοιογενείς μάζες λίπους στον κορμό τους ή σε μηδενική αύξηση του πάχους τους. Η ίδια ένωση υποστηρίζει ότι αυτή η μέθοδος μπορεί να προκαλέσει μολύνσεις, απώλεια αίσθησης στην περιοχή, αιμορραγίες, ακόμα και ανικανότητα. Γιατί θέλεις ένα μεγαλύτερο πέος;
Τι είναι αυτό που σε κάνει να θέλεις να μεγαλώσεις το πέος σου; Δεν σου αρέσει αυτό που βλέπεις όταν κοιτάς κάτω; Αισθάνεσαι μειονεκτικά στα αποδυτήρια του γυμναστηρίου; Οι ουρολόγοι υποστηρίζουν ότι, συνήθως, οι άνδρες που αποφασίζουν να κάνουν αυτού του είδους τις επεμβάσεις διαθέτουν πέη φυσιολογικού μεγέθους. Οι ειδικοί αποκαλούν την ανασφάλεια αυτή «σύνδρομο του γυμναστηρίου». Κάποια στιγμή αισθάνθηκαν άσχημα όταν αντίκρισαν άλλους άνδρες με μεγαλύτερα πέη στο γυμναστήριο ή κάπου αλλού. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι, όπως η ομορφιά είναι υποκειμενική έτσι και η αντίληψη για το μέγεθος του πέους είναι υποκειμενική.
Αλλοι ισχυρίζονται ότι αν μια επέμβαση τέτοιου είδους ενισχύσει την αυτοπεποίθηση κάποιου άντρα, τότε καλώς την κάνει. Αν και σύμφωνα με το δρα Novicki «δεν βλέπουμε σημαντική ενίσχυση της αυτοπεποίθησής τους ύστερα από την επέμβαση». Πάντως, όλοι συμφωνούν ότι το μέγεθος του πέους δεν έχει σχέση με τον ουσιαστικό ανδρισμό. Εξάλλου, μεγαλύτερο πέος δεν σημαίνει καλύτερο, λειτουργικά, πέος. Ανδρες που έχουν υποστεί αυξητική επέμβαση δηλώνουν αλλόκοτες στύσεις και απογοητευτική σεξουαλική απόδοση.
Κατά τη γνώμη μας, καλό θα ήταν να συζητήσεις γι’ αυτό το θέμα με τη σύντροφό σου. Πού ξέρεις, μπορεί να εκπλαγείς ακούγοντας από τα χείλη της ότι αυτό που μετράει πραγματικά δεν είναι το μέγεθος του πέους σου, αλλά πώς το χρησιμοποιείς. Κατανοώντας τις σωματικές και συναισθηματικές ανάγκες της συντρόφου σου, πιθανόν να βελτιωθεί σεξουαλικά η σχέση σου πολύ περισσότερο από το να αλλάξεις το μέγεθος του πέους σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: